Sisteme configurate

Ce are un sistem de supraveghere video in componenta sa?

Camere de supraveghere video, monitor pentru vizualizare, un DVR (Digital Video Recorder) pentru inregistrarea imaginilor trimise de camerele de supraveghere video, un Hard disk-uri sata de 50 Gb, 1 TB sau 2 TB, suport sau suporti de fixare, una sau mai multe surse de alimentare pentru camerele de supraveghere video, cabluri mufate de 10,20,30 m.

Ce este un sistem de supraveghere video complet!

Întotdeauna auzim întrebările: "Câte camere vor fi folosite? Este costisitor? Puteți da o estimare a costului? Răspunsurile diferă" Nu știu, depinde, poate ... "mulți clienți iau în considerare doar costul camerelor, dar uită sau nu știu de toate celelalte elemente care alcătuiesc un sistem de supraveghere video cu circuit închis. În acest articol vă prezintăm de ceea ce este nevoie pentru a implementa un sistem.

1. Obiectivul
Înainte de a determina poziția camerelor, stabiliți ce obiectiv vreți sa supravegheați, monitorizarea perimetrului, controlul procesului, protecția activelor, etc. Acesta este una dintre cele mai importante etape (și toate acestea trebuie scrise), deoarece stabilește toate punctele proiectului; la 80% dintre proiecte se aude următoarea țintă: "Vreau o acoperire de 100%!" "Vreau să am HD pe toate camerele" "Vreau să văd totul!".
Acestea au fost doar câteva exemple, vom avea șanse mai mari ca proiectul să nu se materializeze (datorită costurilor ridicate) sau nu se conformează dorinței dumneavoastră după instalare (ținte întunecate).
Important: ținta trebuie să fie familiară tuturor, în special celor care sponsorizează proiectul și operează sistemul.

2. Locațiile unde se fixează camerele video
Cu obiectivul stabilit, verificați cea mai bună locație pentru camere, verificați și posibilele interferențe care pot afecta negativ imaginile de la sfârșitul proiectului. Rețineți, acest control poate fi efectuat cel mai eficient cu un tehnician specializat in instalarea sistemelor de securitate și monitorizare.
Dacă nu apelați la un tehnician, observați iluminarea, dacă este necesar, indicați utilizarea proiectorilor (LED, infraroșu), alegerea sistemului potrivit pentru locația pe care doriți să o supravegheați în funcție de marca, modelul și lentilele fiecărei camere, pentru a poziționa fiecare cameră în cel mai bun câmp de vizibilitate al acesteia.

3. Infrastructura
Sistemul IP CCTV necesită o rețea Ethernet deja instalată la fața locului. Dacă aveți o rețea care va fi partajată cu camerele, asigurați-vă că rețeaua are condiții pentru a menține toate sistemele în funcțiune. Administratorul de rețea ar trebui să fie implicat în acest pas.
Există porturi gratuite pe comutator pentru noile camere?
Transferul suportă acest trafic nou?
Este PPoE?
Aveți capacitatea de a alimenta camerele de supraveghere?
Important: Supresoarele de supratensiune și sistemul de împământare nu trebuie trecute cu vederea.

4. Administrare
Când obiectivul proiectului este finalizat, administrarea sistemului ar trebui să fie atribuită, ceea ce influențează alegerea platformei sau software-ului de monitorizare.
Va fi sistemul într-un singur acces local sau acces de la distanță? Există numai un singur site sau vor avea mai multe locații cu gestiune centralizată? Avem imagini de înregistrare de urgență? Există o operare profesionistă a sistemului?
Astăzi există mai mulți producători de software CCTV cu funcții similare, însă aceștia pot avea moduri diferite de licențiere, de exemplu, în timp ce producătorul percepe numai cantitatea de camere care sunt gestionate și oferă toate celelalte caracteristici (de exemplu, accesul la distanță, numărul de clienți, accesul la telefonul mobil etc.), alții pot percepe taxe prin caracteristici prin licențe suplimentare.
După alegere, completați lista documentelor de materiale.

5. Centrul de monitorizare
Iată inima sistemului, și cum toată inima trebuie să fie protejată și trebuie să funcționeze bine. Unele dintre punctele care trebuie observate:
• Utilizarea serverelor: Aceste dispozitive sunt proiectate să funcționeze 24 de ore pe zi, ca sistem de securitate, și ar trebui să fie dedicate pentru această utilizare, adică nu ar trebui să fie niciodată distribuite unei alte aplicații.
• Mediu frigorific: serverul trebuie să fie condiționat de rafturi și mediile frigorifice nu trebuie niciodată instalate în cabane sau sub mese sau dulapuri. Temperaturile ridicate sunt principalele cauze ale defectelor în sisteme.
• La pauză: În afară de centrul de monitorizare a camerelor, ar trebui să funcționeze în situația de întrerupere a alimentării cu energie electrică, reglați sistemul de întrerupere pentru a menține echipamentul în funcțiune în timpul defecțiunilor.
• Mobilier tehnic: hub-urile nu vor dura dacă se utilizează mobilier de birou, cel mai potrivit este utilizarea de mobilier tehnic care are durabilitatea pentru a asigura funcționalitatea pentru perioade lungi de timp.

6. Munca calificată
Dacă ați ales cea mai bună variantă și ați facut un plan, cumpărați cea mai bună variantă de kit pentru locația dvs. Asigurați-vă întotdeauna că profesioniștii au instruirea pentru acele produse.

7. Garanție
Amintiți-vă că toate echipamentele se uzează în timp, pentru a minimiza efectele, aveți nevoie doar de o întreținere preventivă și regulată. Este mai ieftin un cost de întreținere preventivă decât costul înlocuirii echipamentului cu întreținere corectivă.
Urmând acești pași, veți reuși să mențineți sistemele permanent in cele mai bune condiții de funcționare. Desigur, există lucrări și proiecte cu diverse complexități, dar erorile sunt minimizate și cu practica sunt eliminate. Adesea auzim "Este ... ieftin este scump ....", dar vă asigurăm că, cu un design bine făcut, merge și mai ieftin! Prin urmare, consultați întotdeauna un tehnician calificat în instalarea sistemelor de supraveghere!Subcategorii

Comparare Produse (0)


28%
OFF
Kit AKU 8 camere + HDD 1TB, 2 MP + DVR FULL HD
Afişare 1 - 100 din 127 (2 pagini)