Personal trainer București


Oricare ar fi obiectivul tău legat de sănătate și fitness, ca personal trainer voi lucra cu tine la fiecare pas. Împreună, vom dărâma barierele, îți voi descoperi adevăratul potențial și te voi duce spre noi culmi pe care nu le-ai fi crezut niciodată posibile. Prin știința și experiența mea ca personal trainer, te voi face să stabilești și să dobori recorduri personale și te voi ajuta să obții corpul la care ai visat întotdeauna.

Fitness-ul reprezintă îmbinarea unor principii sănătoase, nu înseamnă doar hipertrofie musculară prin ridicarea de greutăți, ci și abordarea unei nutriții corecte, prin reducerea sau creșterea unui număr de calorii ingerate zilnic, evitarea fumatului și a consumului de alcool, acordarea de suficient timp pentru odihnă și recuperare.

Pentru că vechiul dicton latinesc spune “Mens sana in corpore sano”, eu ca personal trainer, recomand tuturor să meargă la sala de fitness, să se antreneze conștiincios, să mănânce și să se odihnească corect, să fie disciplinați, riguroși și motivați pentru că doar așa vor putea să aibă un corp sănătos și musculos.

Răzvan Capan este numele meu și sunt antrenor personal de fitness, sunt născut în anul 1974 și am 49 ani,  de 15 ani sunt pasionat de fitness, atât ca practicant, cât și ca antrenor.  Locuiesc în București, în Cartierul Drumul Taberei, unde îmi și desfășor în cea mai mare parte activitatea de antrenor personal de fitness.

Pentru mai multe detalii accesați website-ul meu ANTRENORULTĂUPERSONAL


Recent adăugate