Montaj

Montaj

Manopera montaj/instalare/configurare sisteme complete si camere video de supraveghere

Asiguram servicii complete de montat/demontat/update sisteme de supraveghere cu echipa de profesionisti in maximum  24 de ore, doar pentru produsele achizitionate de la noi (nu oferim montaj cu sisteme de la alte firme).
Instalam si configuram urmatoarele sisteme:
- camere video de interior si exterior cu  700TVL, 800TVL,1000TVL,1200TVL, 1.0, 1.3, 2.0, 3.0, 4.0 MegaPixel, de tip dome si speed dome, cu IR(infrarosu), cu IP(Internet LAN), wireless;
- sisteme de supraveghere complete cu 2 camere video, 3 camere, 4 camere, 5 camere, 6 camere, 7 camere, 8 camere, 16 camere, 32 camere;
- digital video recorder " DVR " , Network Video Recorder " NVR "  cu 4 canale, 8 canale, 16 canale, 24 canale, 32 canale, cu LAN(conexiune la internet) si PTZ(Pan-tilt zoom), compatbile cu Windows, Android si IOs, cu acces direct prin cloud.
- surse de alimentare stabilizate in comutatie in cutie de jonctiune(pentru camere video)  de 12V/1A, 12V/3A, 12V/5A, 12V/10A, etc.
Folosim numai scule si materiale profesionale. Manopera de montaj nu include cabluri, mufe, doze, tevi si alte materiale necesare pentru efectuarea lucrarii (daca nu sunt incluse in sistemul de supraveghere).
Preturile variaza in functie de locatie si si sunt valabile in conditii uzuale de lucru, de inaltimea de lucru, de gradul de dificultate, de conditiile atmosferice.

Preturile expuse pe site sunt doar la nivel orientativ, pretul final se face dupa ce un tehnician se deplaseaza la locatia clientului.
In cazul in care doriti deplasarea echipei tehnice la fata locului pentru estimarea lucrarii propriu-zise, se percepe un avans de  50 de lei pentru Bucuresti si de 100 de lei pentru Ilfov (reprezentand cheltuieli de deplasare, combustibil, timp in trafic, etc.)

Contactati-ne la nr. de tel: 0729 130 687


Nu sunt produse în această categorie.